• datacenter-antwerpen-server-room

Thuiswerkplek inrichten voor moderne KMO’s

De tijd dat professionals zich elke ochtend trouw om 09.00 uur meldden om vervolgens acht uur te werken op een kantoor ligt mijlenver achter ons. Werknemers werken tegenwoordig thuis of op locatie. Locaties die zich maar moeilijk laten voorspellen, die elke dag anders kunnen zijn. Werknemers van KMO’s willen simpelweg altijd en overal kunnen werken op hun ideale thuiswerkplek. Die willen niet gebonden zijn aan een kantoor of een bepaalde plek. Bovendien gaat dan zeer kostbare tijd verloren en worden vaak onnodig dure panden gehuurd. Flexibel werken is de manier van werken van nu. Uw werknemers werken overal, op de door u gewenste apparaten. Datacentrum Vlaanderen biedt u deze digitale werkplekken.

atlantic-house

KMO’s willen ontzorgt worden

Moderne KMO’s hebben tegenwoordig allang geen vaste werkplek meer. Moderne KMO’s voeren hun werkzaamheden namelijk uit wanneer en vooral waar zij dat willen, bijvoorbeeld op een digitale thuiswerkplek. De hedendaagse KMO wil vooral zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Regel het vandaag nog met de flexibele ICT-services van Datacenter Vlaanderen.
Medewerkers moeten overal over een digitale werkplek kunnen beschikken. Een digitale werkplek maken of een digitale werkplek inrichten? Laat dat over aan de professionals van Datacenter Vlaanderen.

Thuiswerkplek maken

Gemiddelde KMO’s willen dat medewerkers door heel het land en soms zelfs daarbuiten kunnen werken. De digitale thuiswerkplek moet simpelweg overal zijn, overal moet onder perfecte omstandigheden gewerkt kunnen worden.
Wie dát wilt en dus streeft naar thuiswerkoplossingen die passen bij de werkzaamheden, die gaat voor Datacenter Vlaanderen. Dat kan op basis van een bij uw wensen passend arrangement. Een arrangement dat ontzorgt. En dat is een grote zorg minder voor u!

MAATWERK EN VERGROTING VAN DE EFFICIENCY MET EEN VOLLEDIGE THUISWERKPLEK

De voordelen van een flexibele werkplek of van een thuiswerkplek inrichten?

  • U bent als ondernemer elke dag opnieuw verzekerd van perfecte werkomstandigheden; alle applicaties en bestanden bij de hand, waar en wanneer dan ook.
  • Een werkplek inrichten is maatwerk en vergoot de efficiency.
  • Hosting van uw applicaties is uiteraard van eminent belang als u gaat voor de thuiswerk oplossing. Deze vorm van ‘het nieuwe werken’ wordt overigens ook wel housing genoemd. Behalve onderdak wordt ook de hosting geregeld. Bekijk ook onze pagina over het hosten van een server of website.

U werkt dus waar u wilt met de oplossingen van Datacenter Vlaanderen.

ALTIJD BESCHIKBAAR EN UP-TO-DATE

De werkomstandigheden moeten altijd optimaal zijn. Op de flexibele digitale werkplek (ookwel remote desktop genoemd) is toegang tot alle benodigde applicaties uiteraard vanzelfsprekend. Al uw bestanden, uw mails en de agenda zijn daardoor altijd beschikbaar en up-to-date. Waar u ook werkt. Wie kiest voor Datacenter Vlaanderen kiest voor een uitgebreid Office 2016 softwarepakket, geschikt voor zowel Pc’s en Mac’s én uiteraard op alle door u gewenste smartphones en tablets. Hierdoor kunt u écht overal werken. U kiest het arrangement dat bij u past: van uitgebreid tot zéér uitgebreid. Uiteraard wordt u altijd ondersteund door middel van onze persoonlijke helpdesk. Professionals helpen u meteen in geval van calamiteiten.

THUISWERKPLEK: ONTZORGEN IN OPTIMA FORMA

Datacenter Vlaanderen ontzorgt u op deze wijze van alle ICT-sores. Dit is een absolute must voor de moderne en efficiënte KMO. U kunt u volledig richten op de zaken waarin u zich onderscheidt en wilt blijven onderscheiden zonder zich zorgen te hoeven maken over zaken als beveiliging en back-up.
Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend adviesgesprek omtrent een digitale werkplek inrichten.

Naast thuiswerkplekken kan u ook bij ons terecht voor colocaties, cloud computing, colocatie rack space en Interconnectie diensten.

Ontvang een advies op maat

vloeistof-gekoelde-servers