• datacenter-antwerpen-server-room

Interconnectie diensten voor de moderne KMO

Heeft u wel eens overwogen om voor uw bedrijf gebruik te maken van interconnectie diensten? Dit biedt uw bedrijf ontzettend veel voordelen.

internet-of-things

Interconnectie in België

Misschien vraagt u zich af wat interconnectie, zoals wij dat aanbieden, precies inhoudt? Dat is heel eenvoudig uit te leggen. Doordat de Internet backbone van Noord- naar Zuid-Europa via Datacenter Vlaanderen loopt en omdat vrijwel alle Belgische telecom-providers bij Datacenter Vlaanderen hun interconnectie hebben kan Datacenter Vlaanderen met vrijwel iedere Telecom Operator, ook buitenlandse, een verbinding leveren. Klanten (ook klanten van onze klanten) kunnen via onze operators een directe verbinding krijgen naar bijvoorbeeld datacenters in Amsterdam, Parijs en London. De fysieke locatie tussen haven en stad Antwerpen zorgt ervoor dat Datacenter Vlaanderen makkelijk en snel bereikbaar is mocht dit nodig zijn.

Sinds 2018 bent u bij ons ook aan het juiste adres voor LoRaWAN. Dit is een telecomnetwerk dat geschikt is voor langeafstandscommunicatie waar weinig vermogen aan te pas komt. U kunt daarbij denken aan het uitwisselen van informatie tussen objecten, waaronder bushokjes, prullenbakken en lantaarnpalen.

Meer weten over onze interconnectie-diensten in Belgie?

Bij Datacenter Vlaanderen bent u aan het juiste adres voor interconnectie-services. Wij zijn een betrouwbare partner met jarenlange ervaring op het gebied van hosting en het doorspelen van grote hoeveelheden data. We willen onze expertise inzetten om uw bedrijf nieuwe mogelijkheden te bieden. Als u uw personeel bijvoorbeeld thuis laat werken of u wenst het nieuwe werken in te richten, dan zult u merken dat er daadwerkelijk grote voordelen om de hoek komen kijken. Uw personeel zal met meer plezier de werkzaamheden gaan verrichten, wat zich vertaalt in betere bedrijfsresultaten. Indien u hier meer over wilt weten, verzoeken wij u om gewoon even contact met ons op te nemen. We nemen graag de mogelijkheden met u door.

Naast interconnectie diensten kan u ook bij ons terecht voor digitale werkplekken, thuiswerkplekken inrichten, co-locatie, cloud computing, colocatie rack space en remote desktops.

Ontvang een advies op maat